Peruutusehdot

Varatun ohjelman voi peruuttaa viikkoa ennen tapahtumapäivää maksutta. Mikäli varaus perutaan alle viikon kuluessa tapahtumasta, veloitamme 50 % hinnasta. Mikäli peruutus tapahtuu samana päivänä veloitamme 100 %.
Jos kyseessä on räätälöity palvelu, velotamme peruutusmaksun lisäksi valmistelusta mahdollisesti aiheutuneiden hankintojen kulut.

Huom! Vallitsevan koronavirustilanteen vaikutus peruutuksiin:
Mikäli ohjelma joudutaan perumaan hallituksen antamien uusien turvamääräysten johdosta (esim. kokoontumisrajoitus), ei peruutuksesta aiheudu kuluja.

Pyrimme tällä hetkellä parhaamme mukaan järjestämään tapahtumamme pandemian kannalta turvallisesti huolehtimalla mahdollisuuksien mukaan riittävät turvavälit ja pitämällä tarjolla maskeja ja käsidesiä asiakkaiden käyttöön.

Sään vaikutus aktiviteetteihin

Useimmat palvelumme tapahtuvat ulkona, säässä kuin säässä. Varaudu siis pukeutumalla sään mukaan. Ohjelmia ei lähtökohtaisesti peruta sääennusteen vuoksi etukäteen. Poikkeuksen tekee kalliokiipeily, joka onnistuu vain kuivalla säällä. Erittäin kova tuuli, rankkasade tai ukkoskuuro saattaa vaikuttaa vaijeriliu’un tai köysilaskeutumisen toteuttamiseen. Sällöin ratkaisu peruuttamisesta tai siirtämisestä tehdään paikan päällä. Mikäli tapahtumapäivän sääennuste mietityttää, ota etukäteen yhteyttä meihin.

Vakuutukset

Polku Nature Toursilla on toiminnan vastuuvakuutus, mutta se ei vakuuta asiakkaitaan aktiviteettiensa ajaksi. Huolehdi itsellesi tarpeelliset vakuutukset.

Rekisteriseloste